Barngrupper

På måndagskvällar är det barngrupper mellan 17.30 och 19.00 för alla barn i åldern 7-12 år.
Vi har följande barngrupper: Kompis, Miniorerna och Tillsammans

Kompis

Kompis är en barngrupp för dig som går i 1-2:an! Vi gör många roliga saker tillsammans t.ex. leker ute och inne, pysslar, keramik ibland, årligt vattenkrig, hemliga gäster, skogsäventyr, kojbygge, ”skeppsbrott”, fika och bakning, överraskningar mm!! På många olika sätt har vi kul tillsammans och det är en positiv stämning ibland barnen.
Vi vill också ge barnen en bild av hur mycket de är älskade av Gud! Välkommen!

Miniorer

Går du i årskurs tre eller fyra? Då är Miniorerna något för dig! Vi är en liten fritidsgrupp som träffas varje måndag för att leka, skoja eller lösa spännande mysterier både inomhus och utomhus. Ibland går det vilt till, som när vi jagar den beryktade Råttan, men det kan också vara lugna aktiviteter som pyssel eller pizzabak. En liten men värdefull stund varje miniorkväll är när vi samlas och delar erfarenheter av Gud.
I maj eller juni varje år har vi ett härligt läger med ett par övernattningar, ibland tillsammans med barnen i Tillsammans-gruppen.
Är du nyfiken? Vi välkomnar alla som vill vara med!

Tillsammans

Tillsammans är till för dig som går i årskurs fem och sex. Programmet varierar alltid och det är olika aktiviteter både ute och inne. Ibland har vi hemliga gäster, vi är ute i skog och mark, vi är inne och leker eller sportar eller pysslar eller tillreder något ätbart. Kvällen avslutas med sång, att någon av ledarna delar något, med bön och förbön.
Under några dagar i juni är vi tillsammans med miniorgruppen och en massa tonåringar på Bårholmen-läger.